mızrakçı: yaa rıza sırtımdan iki tane odun alıver birader yardımcı ol be abicim hem senin yükünde az he olmazmı ?
baltacı: osmana söyle bireder o daha hafif
hafif atlı: oooohoooğo birader nasıl askersiniz siz yaa rıza alsana olum iki tane odun adamın sırtından içimizde en az yükü olan sensin her seferinde niye o kadar az ganimet alıyosun bakıyım senin baban misyonermi biz enayimiyiz yaa
baltacı: sen niye almıyosun birader senin altında atında var hem
hafif atlı: daha nereme alıyim rıza görmüyomusun hayvana binmiyorum bile bu kadar ganimetin üstüne bide ben binsem nefesi başka yerden alıp verecek emir var diye yükledik o kadar malzemeyi hayvanada günah abicim
baltacı: amanda aman atınıda düşünürmüş o kadar çok seviyosan getirme olum savaşa
hafif atlı: yok ya nerede kalır bizim hafif atlılığımız
baltacı: fenamı olum hafif atsız olursun işte ihe ihe
hafif atlı: çok komiksin birader yaa sen savaşçı olacağına stendapçı olsaydınya harcanıyosun buralarda
misyoner: kesin lan sesinizi yol boyu sizimi dinliyecez moralimi %8e düşürdünüz be sizden savaşçı mavaşçı olmaz gelmeyi olum bidaha köy savunmasında yer alın sizlemi uğraşacaz savaşmı yapacaz savunma derken ali sen nereden çıktın lan köyde bekle demedikmi sana
kılıççı: canım sıkılıyo be abi arada bi geliyim böyle değişiklik olur hem
misyoner: iyi köye bişey olsunda sorarım ben sana o zaman ya gberseydin ne olacaktı
kılıççı: öliyim abi tohumuma paramı saydın sanki
misyoner: para değil ganimet mahmut bu arada köyün durumu ne alemde rapor ver bakiyim
casus: anaaa tüh abi raporları düşürmüşüm yaa
misyoner: tü Allah belanı vermesin dön lan geri git bi daha bak
casus: abi köye geldik zaaten 2dk. kaldı biraz soluklansın hayvan
misyoner: yürü lan savaştan geliyoz rapor yok sorarsa ne diyecez olum adama
(ALINTIIDIR)