nike Kral
| Konu: ANGELİNA MI? BEYONCE Mİ?YOKSA HANDE ATAİZİ Mİ? Çarş. Ekim 17, 2007 4:46 pm | |
| "Angelina jolie'yle mi , Hande Ataizi'yle mı yoksa Beyonce'yle mi sevgili olmak isterdiniz?" sorusuna öğrencilerin verdiği cevaplar :
Haşere Berkay 7. sınıf : Güzellik açısından Angelina derim ammaa olmaz kadın dediğin iri göğüslü , iri popolu olcak.Beyonce derim.Ama ondan çocuğum olursa zenci olma gibi bi ihtimali war.Ya dedesine çekerse bizim çocuk.Türkiye'de dışlanır walla.Bizim mahallede küçük zenciye ne derler sora."Lan kara p.piiiiiiii!!" Hande Ataizi desem 45 yaşından sora oyunculuk kariyeride biter Türkiye'de.Kim geçindircek bizim evi yaa?!?"
___
Abdullah 6. sınıf :
Aslında Hande Ataizi tam benlik karıdır.Ayrıca Müslüman'dırda (yani ben öyle biliyom.). Ama babam çoktan bakmıştır onun videolarına nette .Getirirsem eve karıyı bu kadının yarı çıplak halini herkes gördü der ikimizide vurur tüfekle.Ve Angelina'da babamın hayalindeki karı. Gelin die getirirsem eve babamla paylaşamayız walla.Angelina'yı alır , annemide bana verir görürüz sora. Beyonce olsun desek , onu da Müslüman yapamayız ki , hadi yaptık dielim , namazlı abdestli olmaz , tesettürlü gezmez ki dünyaca ünlü karı...
___ Korkak Ali 8. sınıf : Gönlümden geçen Beyonce ama biraz ürküyorum.Beyonce ' u elinden alırsam ne der sora Jay-z abi. Gelir döver beni kaslı zenci vücuduyla.Ayrıca zaten adamı rüyamda görsem korkarım.Çünkü adam zenci bi kere.Siyah! Ben korkarım ya. Angelina desek onunda Brad ' i var.Brad abiye hayatım boyunca saygı duymuşumdur.Bi insan böyle yakışıklı olamaz derim.Ayrıca film yıldızı adam.Angelina'yı elinden alırsam 2 metrelik korumalarını salar üstüme.Düşünmesi bile kötü. Hande ' yi alıyım ben.
___
Kurnaz Barış 8. sınıf :
Hepside güzel bence.Ama düşününce OKS ' ye hazırlanmama gerek kalmaz.Onlardan biriyle evlenirsem.Hepside ünlü sonuçta. İş güç derdi yok. Hatta okuluda bırakabilirim. Hande'yi geçtim , Beyonce ' u geçtim , Angelina ne biçim para kazanıodur şimdi. Aaaah ah ! Miami ' de Angelina'yla güzel bi yaşam beni bekliyor şimdi. Bekle beni Angieeeeeeeeee....!
Öğretmen : -Oğlum zil çaldı sınıfınaaa...!
-Hocam ne diosunuz bırakın allah aşkına ne sınıfı ne zili.Ben burda zengin olmuşum bi s..tirin gidin yaaa..! (çocuk çantasını almak için sınıfa gider.)
Sınıftaki öğretmen :
-Oğlum dersin yarısı bitti , napıyodun şimdiye kadar?!
-Ananı yapıodum hocam.Allah allah siz geleceğin Barış Jolie ' sine hesap mı soruosunuz. Bugn ilk uçakla Hollywood'a uçuorum .BYE BYE | |
|